Un deținut aflat în Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru infracțiunea de trafic cu minori, a fost găsit spânzurat cu un material textil legat de geamul camerei în care se afla.

Citeste si: Un bărbat a murit în timp ce-și ducea copilul mort acasă. Omul nu a suportat durerea

Bărbatul a fost găsit spânzurat de geamul camerei în care se afla 

″În data de 19 aprilie, la ora 20:38, cu ocazia distribuirii tratamentului psihotrop, un deţinut custodiat de Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru infracţiunea de trafic cu minori, a fost găsit spânzurat cu un material textil legat de gratia geamului camerei, de către supraveghetorul secţiei care era însoţit de asistentul medical aflat în serviciu. S-au aplicat, de îndată, primele manevre de resuscitare. A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 20:44, două echipaje SMURD au continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, la ora 21:17, s-a constatat decesul″ ⁣, precizează, miercuri, într-un comunicat, reprezentanţii Penitenciarului, potrivit Agerpres.

Autoritățile demarează o anchetă internă pentru a stabili împrejurările în care s-a întâmplat incidentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O elevă de 15 ani din Gorj a sărit de la primul etaj al liceului, amenințând că se sinucide

O elevă a amenințat că se sinucide la școală

O elevă în vârstă de 15 ani a sărit, luni, de la fereastra primului etaj al liceului unde învață. Incidentul a avut loc la Liceul nr.2 din Târgu Jiu. Incidentul a avut loc pe data de 17 ianuarie. 

Citeste si: VIDEO| Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă(...) a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si