Close sidebar
Close sidebar

Un deținut rus a fost eliberat pentru a lupta în război. El violase în trecut o copilă de 13 ani

Un deținut rus a ieșit mai repede din spatele gratiilor pentru a lupta pe front. Putin l-a eliberat special pentru această „misiune”.

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexei Khlebnikov, în vârstă de 35 de ani, ar fi fugit după ce ar fi volat o copilă de 13 ani. Inițial el a fost denumit „erou” pentru ceea ce a făcut în Ucraina. 

El ar fi violat o fetiță în vârstă de doar 13 ani. Copila se află la terapie intensivă în urma atacului.

Bărbatul a mai fost condamnat înainte pentru crimă. A mai ucis un bărbat cu o sticlă și a dat mai multe jafuri. A fost condamnat la 11 ani pentru crimă, însă a fost eliberat după mai puțin de doi ani.

Citește și: Prizonierii de război ucraineni spun că au fost torturați într-o închisoare rusă: ”Te loveau ca pe un cui”

Putin a solicitat ca el să lupte pe frontul din Ucraina. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La asta duce nelegiuirea totală. Și acesta este doar începutul” , a declarat o persoană care a preferat să rămână anonimă.

Un alt bărbat rus agresiv a fost trimis în război

Cazul prezentat nu este singurul. Un alt rus agresiv, Vyacheslav Samoilov, în vârstă de 42 de ani, a fost trimis pe frontul din Ucraina.

El și-a ucis iubita în vârstă de 33 de ani. A bătut-o până la moarte, iar apoi a decaptat-o.

A luat măsuri pentru a ascunde urmele crimei, i-a dezmembrat trupul, lăsând fragmente în diferite locuri și a scăpat și de  f ie răstrău ”,  a spus Comitetul de Investigații Rus, potrivit Mirror.

El a stat în spatele gratiilor vreme de aproape 10 ani. El nu ispășise nici o cincime din pedeapsă atunci când i s-a solicitat ajutorul la război.

Mama sa a fost bucuroasă pentru că fiul ei s-a întors în libertate, datorită lui Putin.

„Acum este curat înaintea lui Dumnezeu. Este liber, a fost iertat", a spus ea.

Citește și: Kim Jong Un începe pregătirile de război. El a solicitat creșterea producției de rachete: „Nivelurile calitative ale pregătirilor de război depind de dezvoltarea industriei de muniţii”

Potrivit lui Dmitri Deren, reprezentantul Federației Baroului de Drept, prizonierii eliberați prin grațierea lui Putin sunt „apărați”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI