Adolescentul este fiul unui consilier local din simian. Dupa ce a iesit de la examenul de Evaluare Nationala, le-a spus parintilor sai ca merge sa cumpere o inghetata. Prietenii lui au povestit ca tinerii au baut un suc si, mai apoi, a plecat sa se racoreasca in apele raului Topolnita, informeaza Mediafax.ro.

Fara sa stie sa inoate, baiatul a intrat intr-o groapa din rau, unde se facusera excavatii.

A incercat sa traverseze zona in care se afla groapa, insa nu a mai iesit la suprafata. Speriati, adolescentii au sunat la 112. Unul dintre prietenii sai a incercat sa-l salveze, dar nu a reusit. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de cautare-salvare si o barca cu motor. Pompierii au actionat cu accesoriile din dotare, persoana a fost recuperata in aproximativ 10 minute de cautari, in stare de inconstineta si predata echipajului Serviciului de Ambulanta”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, Raluca Tirca.

Timp de o ora, baiatul a fost resuscitat de medicii de la Ambulanta, care nu au putut sa-l readuca la viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si