Close sidebar
Close sidebar

Un elev de clasa a X-a din Zalau a incercat sa se arunce de pe cladirea scolii. Tanarul ar fi suferit din dragoste

Un elev de la Colegiul National Silvania din Zalau s-a urcat pe una dintre cladirile unitatii de invatamant si a incercat sa se sinucida. Baiatul ar fi suferit o dezamagire in dragoste, de aceea ar fi vrut sa isi puna capat zilelor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La fata locului s-au deplasat peste zece politisti, un echipaj SMURD, un echipaj de la Jandarmerie, o masina de pompieri cu scara, informeaza graiulsalajului.ro.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Elevul de clasa a X-a s-a urcat pe cladire cu gandul de a se sinucide. In cele din urma, tanarul a fost convins sa coboare, dupa ce a stat de vorba cu tatal lui.

Potrivit aceleiasi surse, tanarul invata foarte bine, este olimpic la informatica, iar motivul pentru care a vrut sa se sinucida, ar fi, se pare, o dezamagire in dragoste.

Anul trecut a obtinut locul I pe judet si locul III pe tara la olimpiada de informatica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI