Horton a postat pe Instagram o fotografie in care arata ca suferit o operatie pentru a i se indeparta o alunita. El a declarat ca a facut acest lucru dupa ce un fan al sau i-a atras atentia pe email cu privire la acest lucru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ii sunt recunoscator celui care i-a dat un email doctorului echipei si care mi-a spus sa imi verific alunita. Un apel foarte bun", a scris Horton intr-un mesaj, potrivit Daily Mail.

Cel care l-a avertizat cu privire la alunita lui a vazut doua fotografii cu inotatorul realizate la cativa ani diferenta. Acesta a observat ca alunita si-a schimbat marimea si culoarea.

Statisticile arata ca Australia are cele mai mari rate de cancer de piele din lume. Aproximativ 66% dintre locuitorii tarii ar putea fi diagnosticati cu cancer pana la varsta de 70 de ani. Aproximativ 2.000 de australieni mor in fiecare an de cancer, iar in cele mai multe cazuri, acesta este cauzat de expunerea la soare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si