Close sidebar
Close sidebar

Un fenomen uluitor a apărut pe cer la vizita Papei Francisc în Ungaria. "Se întâmplă o dată la 10 ani!"

Papa Francisc a sosit vineri dimineaţa în Ungaria pentru o vizită de trei zile în timpul căreia se întâlnește cu premierul Viktor Orban şi cu președinta Ungariei, Katalin Novak. Un fenomen misterios a apărut pe cer chiar în momentul sosirii Papei Francisc în țara vecină - o aură multicoloră în jurul Soarelui.

Sorin Negru,

Un fenomen uluitor a apărut pe cer la vizita Papei Francisc în Ungaria. "Se întâmplă o dată la 10 ani!"


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Suveranul pontif în vârstă de 86 de ani va petrece toate cele trei zile la Budapesta, din cauza sănătăţii sale fragile. Vizita sa în Ungaria, a doua după cea din septembrie 2021, vine la o lună după ce a fost spitalizat din cauza unei bronşite.

Citește și: Patriarhul Daniel intervine în conflictul dintre ÎPS Teodosie și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Preşedinta Ungariei, Katalin Novak, i-a cerut vineri Papei Francisc, aflat în vizită la Budapesta, să lanseze un dialog între Ucraina şi Rusia care să pună capăt războiului între aceste două ţări, transmite presa internațională.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Papa Francisc și-a început vizita de 3 zile în Ungaria. Suveranul Pontif va prezenta viziunea sa asupra viitorului Europei

"Sfinte Părinte! Cetăţenii ungari, la fel ca milioane de oameni din întreaga lume, văd în dumneavoastră un om al păcii.

De la care sperăm să vorbească la Kiev şi Moscova, la Washington, Bruxelles, Budapesta şi tuturor celor fără care nu poate fi pace", a îndemnat preşedinta ungară, potrivit Agerpres.

Papa Francisc: Europa asistă în prezent la declinul visului de pace 

Papa Francisc a deplâns faptul că Europa asistă în prezent la declinul visului de pace, în timp ce triumfă "soliştii războiului".

"În această etapă istorică, pericolele sunt numeroase. Dar, mă întreb, gândindu-mă de asemenea la martirizata Ucraină, unde sunt eforturile creatoare de pace?", a spus suveranul pontif în discursul ținut la sosirea în Ungaria.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI