Close sidebar
Close sidebar

Un fost concurent de la ”Casa Iubirii” este atras de Nona. Cum va reacționa Patrick

Cristian, concurent al primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că se simte foarte atras de Nona. Ce doi s-au văzut și față în față.

Diana Bostan,

Patrick, Nona și Cristian


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mulți susținători au observat cât de mult se aseamănă Patrick și Cristian. Cei doi nu doar că se aseamănă fizic, dar sunt și atrași de Nona. Fostul concurent susține că s-au întâlnit întâmplător la sală, iar Nona era cu Bianca.

Cristian a recunoscut că este atras de Nona

Deși este o mică diferență de vârstă, Cristian se consideră interesat de Nona, iar vârsta nu ar fi un impediment. Chiar dacă este atras de ea, Cristian știe că Nona este într-o relație cu Patrick.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

”Nu pot să mint, adică da îmi place, i-am spus și ei chestia asta. I-am spus la sală. A fost puțin neutră, având în vedere că are relație.”, a spus Cristian.

Cristian susține că Nona a fost puțin emotivă, fiind o situație vizibil incomodă pentru ea. Acesta susține că din partea lui a fost o atracție, dar nu crede că a fost ceva și din partea ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Fostul concurent este de părere că Nona este o fire reținută prin prisma relației pe care o are, iar el a respectat acest lucru.

Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri. O nouă concurentă a trecut pragul emisiunii ”Casa Iubirii”

Lorena este noua concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii”. Frumoasa șatenă a venit dirent din Spania și a vorbit cu Robert înainte ca cei doi să participe la acest show matrimonial.

În vârstă de 29 de ani, Lorena este din Constanța, însă s-a mutat în Spania la vârsta de 17 ani.

Citește și: Momente deosebite în Casa Iubirii! Laurențiu a fost luat în camera roșie de către o concurentă

Aceasta a dezvăluit că a avut ocazia să discute cu Robert înainte de această emisiune, dar ea este atrasă de un alt băiat. Ca și Robert, Lorena este stabilită în Valencia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii! Nona a izbucnit în lacrimi: „M-aș bucura să fiu descalificată”

Lorena și Robert s-ar fi cunoscut în urmă cu șapte ani, însă nu au format un cuplu, ci doar au au vorbit o perioadă scurtă de timp. Concurenta susține că nu a fost foarte atrasă de Robert, iar acesta era mult prea insistent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI