Close sidebar
Close sidebar

Un fost parlamentar, implicat intr-un accident rutier: A fost dus de urgenta la spital

Fostul parlamentar Viorel Blajut a ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc intre doua autoturisme de lux in centrul Iasiului. Potrivit politistilor, in accident au fost implicate un autoturism marca BMW si un Mercedes. La volanul autoturismului Mercedes se afla fostul deputat Viorel Blajut.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca soferul BMW-ului care venea dinspre strada Sf. Lazar nu a acordat prioritate si a intrat in Mercedesul care venea dinspre Podu Ros si se deplasa spre strada Palat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Un tanar in varsta de 20 de ani, din comuna Deleni, in timp ce conducea un autovehicul la o intersectie nu a acordat prioritate unui alt autovehicul condus de un barbat de 44 de ani. In urma verificarilor facute cu aparatul etilotest s-a stabilit ca soferii nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.


In cauza tanarului s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat sambata Adina Lupu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, conform stiripesurse. In urma accidentului, fostul parlamentar a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI