Close sidebar
Close sidebar

Un fost prezentator TV roman a recunoscut ca este homosexual: "Nu a fost usor"

Fostul prezentator TV Leonard Miron a facut dezvaluiri fara perdea despre preferintele sale sexuale.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Leonard Miron a recunoscut ca este homosexual si a vorbit despre cat de greu i-a fost sa accepte acest fapt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Maine seara plec. Sunt director la cea mai puternica companie de croaziere pe rauri. Lui Miguel i s-a terminat contractul atunci. El primise o slujba in Egipt, eu mi-am cautat ceva similar.

Chestia asta cu gloria e o chestie relativa. Ne-am mutat apoi in Marea Britanie, am lucrat ca insotitor de zbor. Televiziunea este un microb de care nu poti sa scapi. Trebuie sa o privesti ca o meserie. Celebritatea, gloria, sunt niste lucruri atat de relative. Sunt lucruri efemere. Hai sa fim seriosi! Nu a fost usor sa imi accept sexualitatea pentru ca triai intr-o societate in care de ambele parti era greu: eu sa spun da, ceilalti sa accepte faptul ca stiau.
Trebuie sa te maturizezi, sa iti dai seama ca e problema celorlalti, nu a ta. Da, ne dorim un copil. Nu conteaza in ce autobuz esti, dar vrei sa ai o continuitate. In primul rand, dupa ce am zis da, am inceput sa ne gandim serios. Am zis ca un copil nu trebuie sa existe pe lume fara sa aiba o mama. Un copil este o responsabilitate. Am zis hai sa stam cu picioarele pe pamant"
, a spus Leonard Miron.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI