Close sidebar
Close sidebar

Un fotbalist celebru a murit pe un pat de spital! Avea doar 36 de ani

Un fotbalist celebru s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, din cauza unei boli teribile.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fotbalul african este în doliu după ce Yakubu Abubakari, un jucător ce a evoluat la echipe ca Ajax Amsterdam sau Vitesee, în Olanda, s-a stins din viaţă pe un pat de spital, după ce a fost dus cu o insuficienţă respiratorie, scrie wowbiz.ro.

Anunţul a fost făcut de Federaţia Ghaneză de Fotbal, care a făcut public un mesaj pe Twitter: ”Ne pare rău să auzim că fostul jucător Abubakari a murit.

Gândurile noastre se îndreaptă către familia îndurerată.”

Abubakari Yakubu s-a născut pe 13 decembrie 1981 în oraşul ghanez Temu, de pe coasta Atlanticului. La doar 17 ani era deja transferat la Ajax Amsterdam, el rămânând în Olanda pentru următorii zece ani. Practic a ajuns la "lăcieri" o dată cu Cristi Chivu, în 1999, iar dintre fotbaliştii români i-a mai avut colegi pe Nicolae Mitea şi Bogdan Lobonţ.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI