Fotbalistul Luke Bennett, în vârstă de 17 ani, a murit după ce a fost electrocutat în timp ce juca fotbal cu prietenii săi.

Luke Bennett a fost curentat cu 11.000 de volți când o bară de metal pe care o ținea deasupra capului a atins, sau a intrat în contact cu un fir electric aerian, în timp ce se juca cu alți prieteni la clubul Euxton Villa FC.

Citește și: Un pacient de 47 de a ani a murit în timp ce era internat la Psihiatrie

Tatăl devastat de durere al lui Luke a plâns în hohote la o anchetă cu privire la moartea fiului său, potrivit The Sun.

Bărbatul și-a amintit ziua fatidică: l-a lăsat ca de obicei la stadion, unde s-a întâlnit cu șapte dintre prietenii săi care și-au petrecut cea mai mare parte a zilei jucând fotbal.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Pijamalele lui Haaland de la petrecerea lui Manchester City, eclipsate de rochia fără sutien a soției lui Kevin De Bruyne

Thomas Bennett l-a descris pe Luke drept „viața și sufletul petrecerii” cu o „personalitate molipsitoare”.

Tânărul sportiv era talentat- el s-a antrenat mai mulți ani la academiile de la Blackburn Rovers, Burnley FC și Preston North End înainte de a începe să joace pentru AFC Fylde din Chorley, Lancashire, ca mijlocaj lateral.

Luke Bennett a fost curentat

Luke Bennett a fost curentat pe stadion

[Sursa foto: The Sun]

Ce s-a întâmplat la stadion în ziua fatidică

În jurul orei 18.00, trei dintre băieți- Luke, Lewis Geszke și Ben Wilcock- au vrut să folosească un stâlp de metal folosit pentru a separa banca de rezerve de teren.

Dar în timp ce încercau să îndrepte stâlpul, acesta s-a atins de un fir electric și i-a aruncat pe toți cei trei băieți la pământ.

Citește și: Tatăl celui mai bogat fotbalist din lume are harem cu 40 de femei și saună din aur masiv

Luke s-a ridicat inițial după șoc, dar tovarășii lui îngroziți l-au urmărit cum se prăbușește apoi la pământ.

Lewis și Ben au rămas inconștienți pentru o scurtă perioadă înainte de a se trezi și a vedea că i se efectuează resuscitare cardiacă lui Luke. Din păcate tânărul nu a mai putut fi salvat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si