O întâmplare inedită a avut loc la o nuntă din Statele Unite ale Americii. Un fotograf a ales să șteargă toate pozele pe care le-a făcut la eveniment, iar motivul este unul care te va surprinde!

Citeste si: A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

De ce a șters fotograful pozele de la nuntă?

Fotograful a ales să șteargă toate pozele făcute la o nuntă, chiar în fața mirilor, după ce aceștia i-au interzis pauza de masă. Ca urmare, meseriașul s-a răzbunat.

Programul fotografului a fost unul foarte plin în ziua nunții. Acesta a început la ora 11:00 și s-ar fi încheiat la 19:30. În tot acest timp, fotograful a așteptat cu sufletul la gură o pauză. Este de reținut faptul că mâncarea a fost servită în jurul orei 17:00.

Astfel că, atunci când toți invitații mâncau, fotograful l-a întrebat pe mire dacă ar putea să ia și el o pauză de 20 de minute. Auzind acestea, mirele i-a răspuns că trebuie să continue să facă poze sau riscă să plece fără bani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Cu căldura, cu foamea, l-am întrebat dacă este sigur și a spus că da. Așa că am șters toate fotografiile pe care le-am făcut în fața lui și am plecat",

a povestit fotograful, potrivit Il Messaggero.

În plus, fotograful a dezvăluit că, de fapt, el fusese invitat inițial la nuntă în calitate de oaspete și că, abia mai târziu a acceptat să facă fotografii.

Citeste si: Au rămas fără acoperiș deasupra capului din cauza unui mesaj pe Facebook

Fotograful era expert în poze cu animale

Fotograful este un expert în fotografierea animalelor. Chiar și așa, un prieten care se căsătorea l-a întrebat dacă ar putea totuși să facă fotografii pentru el, deoarece își dorea să economisească bani.

Meseriașul i-a spus că acesta nu este punctul lui forte, dar mirele a insistat și i-a spus că pozele nu trebuie să fie perfecte. În plus, având în vedere faptul că acest cuplu avea un buget restrâns, fotograful a fost de acord să lucreze pentru numai 250 de euro.

Citeste si: Jobul pe care nu îl vrea nimeni: Câștigi 90.000 de dolari doar stând în locul unde s-a filmat „Stăpânul Inelelor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si