Close sidebar
Close sidebar

Un grup de motociclisti i-au ridicat o casuta unui batran amarat!

Un batran de 76 de ani care locuia intr-un bordei darapanat, fara curent electric si utilitati, a primit un dar nesperat in plina iarna. Un grup de bikeri i-au construit batranului o casuta noua.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Despre povestea trista a batranului au aflat motociclistii de la cluburile Free Bikers Hunedoara si Turbat Cats, care au initiat o campanie pentru a-i ajuta pe pensionarii care sunt singuri pe lume.

"Bunicului Victor" i-au dat lacrimile, dupa ce a vazut, la poarta gospodariei sale, materiale de constructie necesare ridicarii unei locuinte modulare.

"Am aflat povestea batranelului de la o amica. Nu are copii. Are, pare-mi-se, doi nepoti care nu au posibilitatea sa-l ajute. Asa ca ne-am implicat noi. L-am vizitat prima data în decembrie anul trecut, i-am adus alimente si i-am promis ca va avea o casa noua.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Containerul a fost donat de un prieten de-al nostru din Bucuresti, Florian Ilie. Un alt amic, Ion Nagl, din Arad, ne-a asigurat transportul. În cateva zile, locuinta va fi gata, bunicul Victor se va putea muta în ea.

Mai trebuie sa-i punem un bazin pentru apa. Are soba, am facut deja focul în ea. Ar mai avea nevoie de lemne si de o plapuma", a declarat, pentru Mesagerulhunedorean, Marius Achim, poreclit "Achimoto".

Desi a fost frig si a nins, motociclistii au muncit pentru a-i amenaja batranului noua casa. Au izolat-o termic, i-au construit acoperisul si l-au instalat si un panou fotovoltaic pentru ca Victor Tatulescu sa aiba curent electric.

Potrivit sursei citate, campania motociclistilor "Ajuta satul" consta în ajutorarea persoanelor nevoiase din satele hunedorene. Oamenii inimosi au donat mancare si obiecte de uz casnic si, în unele casuri, au construit case din temelii.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI