Mai mulți muncitori de origine vietnameză au fost filmați în timp ce mâncau șobolani. Aceștia lucrează la unul dintre cele mai scumpe piețe imobiliare din România. Mai mulți șobolani morți sunt opăriți de un vietnamez, după ce au fost jupuiți. Filmarea, în care muncitorul pregătește masa, a fost distribuită de reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor, care atrag atenția că apetitul străinilor nu se oprește aici și că mai multe animale considerate de noi ciudate sunt mâncate de ei.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a mâncat crenvurști de pui

Grupul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare

„Cel puțin un grup de asiatici, de la periferia cosmopolitului municipiu, a fost identificat clar cum vânează, capturează ilegal și mănâncă tot ce mișcă. În filmare se observă cum jupoaie șobolani opăriți, iar sursele noastre spun ca fac asta și cu păsările sălbatice, însă așteptăm dovezi deocamdată.

Din vară urmărim cazul, dar am decis sa scoatem public ce avem deja, în speranța că vom fi mai vigilenți cu toții și vom reuși sa îi prindem în flagrant”, au transmis reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului- OPMCB.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un urs și-a făcut apariția la ziua de naștere a unui copil de 2 ani. Acesta a mâncat brioșele de la petrecere

„Vă prezentăm imagini exclusive cu un vietnamez, care s-a prezentat Dui, pregătind o masă delicioasă cu șobolani, în incinta unei fabrici de pe platforma CUG. I-a jupuit și curățat, în fotografii se vede că sunt gata de pus pe grătar.

Vă arătăm mai jos și o fotografie cu resturi, e pentru cei cu ficat puternic; acolo se poate observa un cap de șobolan, gheare, diverse organe”, arată publicația Media9.

Un bărbat a murit după ce a mâncat crenvurști de pui

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a murit după ce a mâncat crenvurști cruzi ce conțineau Listeria. Produsele au fost retrase imediat din magazine.

Bătrânul în vârstă de 83 de ani, din Alessandria, ar fi mâncat crenvurști cruzi de pui și a prezentat simptome specifice unei contaminări. A fost apoi internat la spitalul din oraș, potrivit ziare.com.

Citeste si:  VIDEO: Patru tineri au atacat un livrator cu spray lacrimogen pentru a-i fura mâncarea

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat și, ca urmare a vârstei înaintate, bărbatul a murit. Ancheta urmează să stabilească dacă bărbatul a murit din cauza tulpinii St 155, care a provocat deja moartea altor trei persoane.

Citeste si:  Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si