Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un iaht de 30 de metri, cuprins de flăcări. Oamenii au surprins imaginile din propriile bărci. Care este starea oamenilor care se aflau la bord

Un iaht de 30 de metri a luat foc, în largul Mării Mediterane, lângă insula Formentera. Pasagerii din ambarcațiune au reușit să se salveze.

Alexandra Bercea,

Un iaht de 30 de metri, cuprins de flăcări

[Sursa foto: Twitter-Steven Renes]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doisprezece pasageri și cinci membri ai echipajului se aflau în acel moment pe iaht. Din fericire, aceștia au reușit să scape cu viață. Iahtul era ancorat pe plaja din Formentera.

Imaginile au fost surprinse de oamenii din bărci

Oamenii au surprins imagini din propriile bărci. Aceștia au observat cum flăcările se extind. Fumul negru și gros se ridica pe cer, deasupra ambarcațiunii afectate de flăcări.

Se consideră faptul că focul a cuprins iahtul în scurt timp, fiind aruncată în aer o minge imensă de foc.

Un iaht de 30 de metri, cuprins de flăcări.

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aceasta s-ar fi putut vedea din Ibiza. Unul dintre membrii echipajului, un spaniol în vârstă de 39 de ani, ar fi suferit răni minore. El a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale.

Evenimentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18:00. 

Incendiu pe un iaht plin de turiști

Un iaht de scufundări numit „Uraganul” a luat foc în Marea Roșie. La bord se aflau 29 de persoane, iar mai multe dintre ele sunt date dispărute.

Un iaht cu turiști a luat foc în Marea Roșie. La bordul acestuia se aflau 29 de persoane. Cauza incendiului a fost o defecțiune a echipamentelor electrice, de unde s-a cauzat un scurtcircuit.

„Suntem în contact cu autoritățile locale după incidentul de la bordul ambarcațiunii de scufundări de lângă Mars Alam și sprijinim cetățenii britanici implicați în aceasta”, a declarat reporterilor reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Egiptului. 

„Am avut probleme de la 1 mai până la 8 mai, care s-au repetat constant. La bord nu era nitrox (amestecurile de gaze pentru scufundări subacvatice care conțin mai mult oxigen decât în aerul normal – n.red.). Ar fi trebuit să aibă dar nu ne-au spus niciodată, toaletele și dușurile nu funcționau corect, a fost o problemă sub punte, pompau ceva, dar ajungea în toaleta mea. Echipajul lucrează foarte mult- sunt prost plătiți”, a spus unul dintre cei care au navigat.   

Citește și: Foc la un iaht de lux, pe Dunăre

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI