Un apel la 112 anunța că un ied a căzut într-o fântână de peste 12 metri. Acțiunea s-a desfășurat, în această dimineață, pe raza localității Viișoara Mică. 

Citește și: VIDEO-Operațiune de salvare pentru o bufniță. Echipajele de salvare au reușit să intervină, înainte ca puiul să fie atacat de alte animale

Inițial, pompierii voluntari din comuna Viișoara au încercat să îl elibereze din locul respectiv, însă eforturile lor au fost zadarnice.

Chemați în ajutor, pompierii din Punctului de Lucru Coțușca au reușit să îl scoată din captivitate, cu ajutorul accesoriilor specifice. Intervenția a durat mai puțin de jumătate de oră, fiind îngreunată de faptul că fântâna era adâncă și îngustă. 

Animalul, epuizat, dar fără răni vizibile, a rămas în grija proprietarului. Acesta susține că, în cursul serii trecute, iedul ar fi căzut în fântâna care este secată. 

Citește și: O viperă a fost capturată de jandarmi în Mehedinţi. Aceasta se afla în motorul unei mașini parcate

Un vițel a fost salvat de pompieri dintr-o râpă de zece metri

Duminică, un vițel a fost salvat de către pompierii din Bistrița Năsăud. Acesta se afla într-o râpă de zece metri. Intervenția a durat aproape patru ore.

”Intervenţie finalizată cu succes în localitatea Telcisor. În urma cu câteva ore, în dispecertaul ISU Bistriţa- Năsăud se anunţa o intervenţie mai puţin obişnuită, viţel  căzut într-o râpă abruptă  de aproximativ 10 m”  ,  a transmis, duminică, ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O cățelușă surprinsă stând nemișcată lângă puiul său mort, în Iași

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului a fost direcţionat de urgenţă un echipaj SVSU din localitate şi un echipaj de pompieri de la Secţia de Pompieri Nasaud.  

”După aproximativ patru ore de muncă grea, vreme ploioasa, condiţii grele de acces la animal şi multe improvizaţii, animalul a fost scos teafăr”, au mai transmis pompierii.

Citește și: Mai mulți bobocei de rață au fost salvați de drumarii din Predeal: „Riscau să fie călcați de mașini”

Operațiune de salvare pentru o bufniță. Echipajele de salvare au reușit să intervină, înainte ca puiul să fie atacat de alte animale

Operațiune de salvare pentru un pui de cucuvea, după ce acesta a căzut din cuib. Asistenții SMURD și pompierii militari din Galați au reușit să îl salveze la timp înainte de a fi atacat de alte animale. Pasărea a fost dusă la un centru specializat și urmează să fie eliberată în mediul ei natural. 

Citește și: Animalele care ar fi fost lăsate să moară de foame în localitatea Nuci, Ilfov, se întorc la proprietar/ Hilde Tudora: ”Mă doare sufletul și resimt totul ca pe un eșec”

Specialiștii spun că păsarile sunt o prezență tot mai des întâlnită în orașe, unde găsesc mai ușor hrana.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cucuveaua este o bufniță de talie mică și face parte din specia pasarilor de noapte. În mediul natural, poate trai pâna la 9 ani.

 

 

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si