Close sidebar
Close sidebar

Un imigrant a fost surprins cand sare dintr-un camion aflat in mers, pe o sosea aglomerata. Momentul a fost inregistrat

Un imigrant a fost inrgistrat cand sare din camion in timp ce autovehicului se deplasa pe o sosea aglomerata, spre surprinderea martorilor. Barbatul a folosit un cutit pentru a crea o gaura in panza camionului. Inregistrarea a fost realizata pe o strada din nordul Londrei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In tot acest timp, soferul pare sa nu-si fi dat seama de ce se intampla si continua sa conduca. Cel care a imortalizat momentul a declarat: „Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca incerca sa faca. Cred ca a vrut sa incerce sa sara pe duba noastra”.

Oamenii strigau incontinuu la soferul camionului, insa fara niciun rezultat. In cele din urma,barbatul a sarit din camion si a traversat strada. Inregistrarea a fost vizualizata de mai bine de 56.000 de ori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI