Close sidebar
Close sidebar

Un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de dezmembrări auto din Craiova. Localnicii au început să-şi evacueze casele şi animalele de urgenta

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 45 de pompieri şi 13 autospeciale cu apă şi spumă s-au chinuit ore bune să lichideze un incendiu de proporţii, care a izbucnit la un depozit de dezmembrări auto din Craiova. Sute de tone de cauciuc, dar şi alte materiale inflamabile au ars. La doar câteva zeci de metri distanţă, localnicii au început să-şi evacueze casele şi animalele, de teamă că focul ar putea ajunge şi la ei.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 10, când, spun vecinii, angajaţii depozitului de dezmembrări auto ar fi pornit un aparat care taie fierul vechi. Scânteile au produs un foc care s-a extins rapid pe o suprafaţă de peste 1600 de metri pătraţi.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Zeci de pompieri cu 13 autospeciale au încercat să acopere întreagă zona. Speriaţi, vecinii au început să-şi evacueze lucrurile şi animalele din curte. 

Reprezentanţii Gărzii de Mediu urmează să stabilească dacă depozitul funcţiona legal în această zona. Din fericire, nu a fost nicio victima.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI