Un bărbat din Pitești a fost dus la Poliție și este cercetat pentru ultraj, după ce a agresat doi agenți care au intervenit după ce soția acestuia a cerut ajutor pentru că era amenințată cu moartea.

A atacat polițiștii

Incidentul a avut loc, joi seară, într-un bloc din cartierul Găvana. Potrivit anchetatorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict, iar la un moment dat bărbatul a agresat-o pe soție, moment în care femeia a sunat la 112.

Citește și: Tone de petarde au fost găsite într-un apartament din Capitală

"În seara zilei de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despere faptul că la un imobil din Pitești, o femeie este agresată de soțul său, în locuința comună, iar cea în cauză ar solicita ajutor spunând că este amenințată cu moartea și agresorul ar avea asupra sa un cuțit." , se arată într-un comunicat trabsmis de poliție.

Citește și: Un bărbat și-a secționat artera femurală, în timp ce tăia porcul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului a sosit prima patrulă de poliție, formată dintr-un bărbat și o femeie, care a pătruns în imobil. Bărbatul nu s-a supus însă solicitărilor polițiștilor. Mai mult, individul s-a opus și l-a lovit pe polițist.

Bărbatul a fost dus la secție

În același timp, a sosit a doua patrulă, iar agresorul a continuat să se opună și a lovit un polițist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat.

Suspectul a fost dus la sediul Poliției, iar cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Citește și: Alertă sanitară după ce un lot de spanac toxic a provocat halucinaţii şi delir

Atât agresorul, cât și cei doi polițiști, au fost consultați de un echipaj medical.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si