Close sidebar
Close sidebar

Un individ din Pitești a lovit doi polițiști chemați să intervină după ce bărbatul și-a bătut soția

Un individ care îşi bătea şi ameninţa soţia i-a agresat şi pe poliţiştii care au intervenit să îl potolească. Oamenii legii au chemat întăriri şi un alt echipaj a ajuns la faţa locului, dar agresorul nu s-a lăsat intimidat nici de data aceasta.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Pitești a fost dus la Poliție și este cercetat pentru ultraj, după ce a agresat doi agenți care au intervenit după ce soția acestuia a cerut ajutor pentru că era amenințată cu moartea.

A atacat polițiștii

Incidentul a avut loc, joi seară, într-un bloc din cartierul Găvana. Potrivit anchetatorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict, iar la un moment dat bărbatul a agresat-o pe soție, moment în care femeia a sunat la 112.

Citește și: Tone de petarde au fost găsite într-un apartament din Capitală

"În seara zilei de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despere faptul că la un imobil din Pitești, o femeie este agresată de soțul său,

în locuința comună, iar cea în cauză ar solicita ajutor spunând că este amenințată cu moartea și agresorul ar avea asupra sa un cuțit.", se arată într-un comunicat trabsmis de poliție.

Citește și: Un bărbat și-a secționat artera femurală, în timp ce tăia porcul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La fața locului a sosit prima patrulă de poliție, formată dintr-un bărbat și o femeie, care a pătruns în imobil. Bărbatul nu s-a supus însă solicitărilor polițiștilor. Mai mult, individul s-a opus și l-a lovit pe polițist.

Bărbatul a fost dus la secție

În același timp, a sosit a doua patrulă, iar agresorul a continuat să se opună și a lovit un polițist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat.

Suspectul a fost dus la sediul Poliției, iar cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Citește și: Alertă sanitară după ce un lot de spanac toxic a provocat halucinaţii şi delir

Atât agresorul, cât și cei doi polițiști, au fost consultați de un echipaj medical.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI