Close sidebar
Close sidebar

Un inginer din Dolj cultiva rosiile vindecatoare. "Curata venele, sunt bune pentru inima si diabet"

Un agricultor din comuna Dolj susţine că de 5 ani cultivă în serele lui.. adevărate medicamente, mai precis roşii medicinale. Acestea sunt foarte bune în curele de detoxifiere sau pentru persoanele bolnave de diabet.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

"Sa vedem cum e in interior. Ia uitati-va cum arata in interior. Putina zeama, semintele raman verzi, fiindca este long life,  este foarte coapta si buna pentru consum.

Nu intamplator, un filosof spunea: suntem ceea ce mancam.

Rosie coapta. Ia-o si mananc-o, sa intelegi despre ce e vorba, cand mananci. Buna. E dulce, un pic acrisoara.


Daca mananci sanatate, n-ai cum sa te imbolnavesti.

Toate bolile de azi sunt doar rezultatul a ceea ce mancam.

Pe vrejurile din serele lui Marian Baronescu nu cresc rosii, ci medicamente pentru cei bolnavi si sanatate pentru cei care-o pretuiesc, se lauda inginerul.

Sunt incadrate la categoria rosiilor medicinale. O rosie care se poate folosi la terapie. Cam cate rosii ar trebui sa mancam pe zi? 4, 5 rosii, in special, dimineata.


Vezi cum este? Au putina zeama. Este vorba despre pulpa, despre saruri minerale, e vorba despre licopen si de antioxidanti. Asta inseamna viata lunga.

Cu gust dulce acrisor, un pic acidulat, si de culoarea ciocolatei, dovada a continutului urias de licopen, tomatele au puteri vindecatoare, spune legumicultorul.


Licopenul. Pentru prostata, pentru ficat, pentru inima, antioxidantii. curata venele, pentru inima, pentru diabet si asa mai departe.
Dumneavoastra de cat timp le consumati? De cinci ani. Si vi s epare ca sunteti mai tanar? Asa-mi spun altii.

Sa nu va descurajeze marimea lor, pentru ca buturga mica rastoarna carul mare.

Continutul lor de licopen si antioxidanti e de cinci ori mai mare decat o rosie normala.

Intrucat au un continut scazut de zahar, proprietatile acestui tip de rosii, ce vin in ajutorul diabeticilor,  sunt recunoscute chiar si de catre specialisti.


Inginerul a intrat pe piata in urma cu cinci ani. La inceput, clientii au fost reticenti. Acum, are zeci de abonati la cosul sau de legume.

Aceasta rosie o vand cu cinci lei kilogramul. Cealalta este 2 lei 50, 3 lei kilogramul. Si o prefera pe cealalta. Mananca pret. Romanul inca nu intelege ca suntem prea saraci ca sa mancam un lucru ieftin. Am uitat sa mancam sanatos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI