Zheng Jiajia, in varsta de 31 de ani, este un inginer specializat in programe de inteligenta artificiala si si-a folosit cunostintele pentru a construi si a programa un partener de viata care respecta un set exact de specificatii tehnice.
El a construit astfel o femeie-robot, Yingying, la sfarsitul anului 2016, iar ”relatia” lor a avansat foarte repede, potrivit South China Morning Post.

Dupa doar trei luni, cei doi s-au casatorit, vineri, 31 martie, in cadrul unei ceremonii care nu are insa valoare legala, deoarece astfel de casatorii nu sunt recunoscute in China.

In cadrul ceremoniei de vineri, organizata sub forma unui ritual traditional chinezesc, ”mireasa” a purtat un voal rosu pe cap si un costum negru.
Mama inginerului si cativa prieteni ai acestuia au asistat la ceremonie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Yingying, care are o greutate de 30 de kilograme, este capabila sa rosteasca anumite cuvinte simple si poate sa identifice si sa citeasca texte scrise cu caractere chinezesti.

Din pacate pentru Zheng Jiajia, ea nu detine deocamdata ”talente casnice” pentru treburile gospodaresti si nu poate sa mearga.


Inginerul chinez planuieste sa remedieze in curand aceasta problema printr-o actualizare a software-ul ”sotiei” sale, pentru ca ei sa poata sa imbatraneasca impreuna.

Unul dintre prietenii lui Zheng Jiajia a dezvaluit pentru presa chineza ca bunul lui prieten a ales aceasta initiativa neobisnuita deoarece nu reusea de mai multi ani sa isi gaseasca o iubita.

Sursa: News.ro 

Sursa foto: South China Morning Post
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si