Un inginer senior de software de la Google a sărit în gol de la sediul din New York al gigantului de căutare, joi seară,, potrivit autorităților și surselor din poliție.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani – al cărui nume a fost păstrat secret în așteptarea notificării familiei – a căzut de la etajul 14 din clădirea emblematică de la nr.

111 Eighth Avenue.

Citește și: O femeie de 67 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Argeș. Poliția suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere

Incidentul dramatic a avut loc în jurul orei 23:30, au spus polițiștii citați de NY Post.

Moarte suspectă a unui inginer Google

Poliția new-yorkeză a răspuns, joi seara, la mai multe apeluri la 911 care anunțau o persoană inconștientă căzută pe pământ lângă o clădire din zona West 15th Street, vizavi de clădirea Art Deco de 2,9 milioane de metri pătrați, cu 15 etaje.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii care au venit la fața locului l-au găsit pe bărbat inconștient și a fost transportat de urgență la Spitalul Bellevue, unde a fost declarat mort.

Citește și: Polițiștii au găsit cadavrul uneia dintre persoanele dispărute pe râul Mureș după ce barca în care se afla s-a răsturnat. Bărbatul avea 29 de ani și era tatăl copilului care a murit în aceeași tragedie

Ofițerii de poliție au găsit amprente de mâini pe marginea unei terase în aer liber de la etajul 14, au spus surse citate de NY Post. Anchetatorii nu au găsit un bilet de adio sau vreo o înregistrare video legată de căderea fatală.

Bărbatul de 31 de ani a căzut de la etajul 14 al clădirii Google

Bărbatul de 31 de ani a căzut de la etajul 14 al clădirii Google

[Sursa foto: NY Post]

Potrivit sursei citate, moartea angajatului survine la câteva luni după ce Jacob Pratt, un angajat Google în vârstă de 33 de ani, care lucra la sediul din Manhattan, a fost găsit mort în urma unei aparente sinucideri.

Citește și: Elon Musk își construiește propriul oraș. Cum se numește și cum arată- FOTO

Pratt părea să se fi spânzurat într-un apartament din zona Chelsea a metropolei americane, chiar înainte de ora 18:00, în data de 16 februarie 2023. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si