Close sidebar
Close sidebar

Un italian a ajuns să doarmă în garaj după ce o familie de români s-a mutat ilegal în apartamentul său

Situație halucinantă într-un orășel de lângă Bologna, unde un italian care a lucrat în străinătate nu poate intra în propria casă din cauza unei familli de români

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calvarul a început după ce bărbatul a plecat la muncă în altă ţară şi a lăsat spre închiriere apartamentul recent cumpărat primăriei din Bologna, care l-a utilizat pentru găzduirea migranţilor, relatează Il Giornale.

Municipalitatea a adus în apartament o familie de români. Italianul susține că aceștia au stricat tot ce nu s-a putut fura, pagubele ajungând la circa 36.000 de euro. De asemenea, nu au plătit nici chiria şi nici utilităţile, acoperite, în cele din urmă, de primărie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bărbatul trebuia să-și recupereze într-un final locuința, pe 12 iulie, însă între timp alţi români, rude, se pare, ale celor care au stat înainte, au intrat prin efracţie în clădire şi au înlocuit încuietorile.

Italianul se luptă de 7 luni să îşi recupereze locuinţa, în tot acest timp dormind în garaj. Autorităţile nu au cum să îl ajute, pentru că încă nu există o decizie a justiţiei în acest sens.


Culmea,anchetatorii susţin că omul a depus târziu plângerea- deși acesta le-a explicat că nu era în ţară. Colac peste pupăză, până la clarificarea situaţiei, primăria orașului continuă să le plătească românilor chiria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI