Poliția a început o anchetă în acest caz.

Un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a intervenit imediat pentru salvarea bărbatului, însă din păcate nu au putut face mai mult decât să constate decesul acestuia. 

"Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanțe tip B și o ambulanță tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns.

S-a declarat decesul", a menționat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Citeste si: Mesajul de ultimă oră transmis de președintele Iohannis

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Surse din cadrul anchetei susțin că tânărul care este jandarm în Capitală s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormașină cu un fir neizolat. Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.

Citeste si: Proteste anti-rasism violente în Europa. Incidente la Paris și Londra

"La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce efectua activități gospodărești în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormașine. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citeste si: Breaking News! Numărul cazurilor de COVID-19 din România a crescut alarmant

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si