Un jandarm din Cluj a fost prins beat la volan atunci când „fura” mireasa de la o nuntă. Acesta a ajuns la o înțelegere cu procurorul de caz și va rămâne în sistemul militar.

Cazul jandarmului a fost preluat de Tribunalul Militar din Cluj-Napoca, scrie alba24.ro

Citește și: Peste 1.200 de polițiști au asigurat ordinea și liniștea publică de Paște, în Constanța. Ce măsuri au fost luate

Ce pedeapsă a primit jandarmul după ce a fost prins beat la volan

Jandarmul a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare și a fost obligat la 30 de zile de muncă în folosul comunității. Analizele au arătat că avea o alcoolemie de 0,82.

Acesta a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorul ceea ce îi permite să rămână în sistemul militar. În acest acord, el spune că își recunoaște fapta și că o regretă. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce au transmis autoritățile

El i-a spus procurorului că a paricipat la nunta unei rude mai îndepărtate.

„La evenimentul respectiv a consumat băuturi alcoolice, câteva pahare de vin, fără a mai reţine exact câte anume, iar în jurul orelor 00:40 mireasa l-a rugat să o ducă la un alt local, aflat la aproximativ 50 de metri, peste o vale de locaţia respectivă, fiind vorba de o tradiţie numită <<furatul miresei>>.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

Întrucât afară ploua foarte tare, a luat autoturismul personal şi s-au deplasat pe str. Meseriaşilor din Aiud, moment în care a fost oprit de organele de poliţie. A luat la cunoştinţă de rezultatului buletinului de analiză toxicologică pe care a arătat că nu îl contestă", a spus jandarmul, potrivit motivării instanței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si