Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit pe 26 mai, în locuința lui Andrew Charles Shinault, proaspătul iubit, cu care avea o relație de două săptămâni.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina într-un canal de irigaţii dezafectat

Paloma Williams a fost împușcată mortal în zona pieptului, cu o armă pe care ea ar fi utilizat-o in jocul pentru adulți.

Citeste si: Noul consilier al Vioricăi Dăncilă a fost executat silit de o bancă! Anton Pisaroglu nu va primi vreun ban pentru faptul că o sfătuieşte pe Dăncilă!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit iubitului ei în vârstă de 23 de ani, femeia a fost cea care a scos siguranța accidental, apucând arma brusc. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, dar a murit ulterior, din cauza rănii grave.

Citeste si: Andreea Arsine și Ion Surdu, campionii Exatlon sezonul 3! Primele declarații după încheierea competiției

Polițiștii care anchetează cazul susțin că siguranța armei nu ar fi sărit atât de ușor.

Citeste si: VIDEO| Un câine este atacat de un Amstaff lăsat liber

Iubitul fetei a declarat ca în mometul tragediei amândoi erau sub inflența unor droguri. El a fost acuzat de omor și este reținut având o cauțiune de 50.000 de dolari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si