Animalul nu avea nici lesa, nici botnita si s-a repezit fara mila sa isi sfasie prada. Degeaba a incercat stapana celui incoltit sa isi salveze cainele. Abia dupa interventia a doi barbati, amstafful a fost indepartat. Atentie! Urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

In imaginile postate pe o retea de socializare de o iubitoare de animale se poate observa cum o femeie isi plimba linistita cainele tinut in lesa.

Dupa ce traverseaza incepe cosmarul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un Amstaff, caine din categoria celor agresivi care trebuie plimbat doar in lesa si cu botnita, alearga direct spre tinta. Femeia, doctorita de profesie, incearca sa isi salveze cainele si il urca pe capota unei masini. Numai ca bietul patruped n-a avut nicio sansa. Fiara dezlantuita nu poate fi oprita. La un moment dat, isi face aparitia o alta femeie ce tinea o lesa in mana. Probabil proprietara amstaffului sau doar cea care trebuia sa aiba grija de el. Ambele femei incearca disperate sa potoleasca cainele extrem de agresiv, dar fara izbanda.

Doi muncitori care erau in zona si-au facut aparitia, alarmati de tipete si, dupa minute de lupta, au reusit sa alunge amstafful.

Cainele agresat a avut nevoie de ingrijiri medicale serioase, insa a scapat cu viata. Stapana acestuia a depus plangere la politie pentru ca proprietarul amstaffului sa fie tras la raspundere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si