Close sidebar
Close sidebar

Un judecător a rămas șocat de descoperirea făcută! Concluzia la care a ajuns după ce și-a comparat salariul cu câștigurile unui frizer: "O fi mult? O fi puțin?"

Un judecător când și-a analizat salariul. Având în vedere câștigul unui frizer sau al unui taximetrist, bărbatul a ajuns la o concluzie șocantă. Cu cât este, de fapt, plătit acesta?

Elena Tasca,

Concluzia la care a ajuns un judecător după ce și-a comparat salariul cu câștigurile unui frizer

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că un judecător a rămas șocant după ce și-a analizat mai bine venitul primit din partea statului. După calculul efectuat, bărbatul a ajuns la concluzia că venitul lui ar echivala cu câștigurile unui frizer sau ale unui taximetrist, potrivit informațiilor transmise de realitatea.net.

Citește și: O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea pleca în vacanță. Minciuna a avut, în schimb, picioare scurte: „Mă aştept să...”

Concluzia la care a ajuns un judecător după ce și-a comparat salariul cu câștigurile unui frizer

[Sursa foto: istockphotos]

Cât câștigă un judecător, după un calcul făcut în comparație cu venitul unui taximetrist

Conform sursei citate anterior, un judecător din Consiliul Superior al Magistraturii și-a analizat salariul și a ajuns la o concluzie șocantă. Se pare că în urma unul calcul simplu, după ce și-a împărțit venitul la numărul de dosare, judecătorul a concluzionat că statul îl plătește cu 70 de lei pe dosar.

Surprinderea acestuia a crescut când și-ar fi dat seama că un frizer câștigă acești bani după ce face două tunsori, iar un taximetrist efectuează două curse.

Citește și: “Fiecare centimetru din tine este perfect”. Este unul dintre mesajele trimise de o profesoară de matematică unui elev. ”Bunda Becky” este acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți minori

Concluzia la care a ajuns un judecător după ce și-a comparat salariul cu câștigurile unui frizer

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Care este noua formulă de calcul a pensiilor 2025: Majorarea pensiilor ar urma să se facă abia din toamnă- kanald.ro

Citeste si: Primele imagini cu hoții care au furat tezaurul dacic din muzeul olandez. Momentul în care au fost surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce provoacă explozia- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se va întâmpla cu piața imobiliară din România, în următoarele luni. Analist financiar: „Nu vom vedea scăderi ca în 2009”- antena3.ro

„Realitatea în cifre, dincolo de emoții, exagerări și dezinformări. 

70 lei= 2 tunsori bărbătești= 2 meniuri fast food= 2 curse taxi/ride sharing= activitatea judecătorului pentru un an într-un dosar înregistrat la judecătorie. 

În anul 2023, venitul net lunar al unui judecător definitiv la început de carieră la judecătorie era de 8.493 de lei. Pentru o perioadă, la acesta se adăuga, potrivit legii, norma de hrana în valoare de 202 lei. 

În același an, fiecărui judecător de la judecătorie i-a revenit spre soluționare un număr mediu de 1454 de dosare.

Din cele două date rezultă un salariu net anual de aproximativ 70 lei/dosar. 

Citeste si: Pensionarii trebuie să știe care este noua formulă de calcul a pensiilor! Iată ce trebuie să faci- kfetele.ro

Citeste si: Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Una dintre pasagere, despre momentele de panică trăite la bord: "S-a și văzut fumul. Alergau prin avion și nu știau ce se întâmplă"- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce se va întâmpla cu piața imobiliară din România, în următoarele luni. Analist financiar: „Nu vom vedea scăderi ca în 2009”- antena3.ro

O fi mult? O fi puțin? E greu de spus, neexistând un mercurial al salariului cuvenit judecătorului pentru fiecare dosar.

Desigur, este de competența celorlalte două puteri în stat să analizeze cât valorează munca depusă de un judecător și cât este dispus statul să plătească pentru această muncă, apoi să găsească justul echilibru între cele două.

Nu ne plângem, nu ne lamentăm, dar trebuie să asigurăm posibilitatea unei informări corecte și reale într-un noian de informații denaturate, exagerate sau de-a dreptul false, rostogolite în spațiul public și în online. Asta pentru cine este capabil să vadă dincolo de senzațional și de adevăruri servite la cheie și este dispus să cerceteze singur pentru a ajunge la adevăr. 

Certitudinea: Cât plătești la frizeria de cartier pentru două tunsori? Cât dai pe două meniuri fast-food? Cât plătești pentru două curse unui șofer de taxi/ride sharing? Atât plătește statul într-un an unui judecător pentru fiecare dosar pe care îl are de soluționat!”, ar fi scris judecătorul pe contul său de Facebook, potrivit realitatea.net.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI