Judecătorul de divorțuri Necmi Arslan a fost ucis de soție după ce testele de paternitate au arătat că nu el era tatăl adevărat al fiului lor.

Citește și: Un bărbat a dispărut țipând într-o gaură uriașă care i-a înghițit dormitorul

Necmi Arslan a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul, pe care îl împărțea cu soția sa Hande și cu copilul lor de trei ani.

Judecătorul turc, ucis de soția sa

Judecătorul turc, ucis de soția sa

[Sursa foto: Twitter]

Cum s-a produs tragedia

Judecător turc de divorțuri a fost ars cu ulei clocotit și înjunghiat de soția sa după ce el a amenințat-o că o va părăsi când testele de paternitate au arătat că nu era tatăl biologic al fiului lor.

Citește și: Imagini nemaivăzute în Istanbul. Ziua s-a făcut noapte din senin

Victima Necmi Arslan, în vârstă de 54 de ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul lor din Istanbul, pe care îl împărțea cu soția sa Hande și cu copilul de trei ani despre care credea că este al său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie fără margini, după ce Daniela a murit într-o mașină care s-a făcut praf, pe un drum din Italia. Femeia a intrat cu mașina pe contrasens

După cum a dezvăluit presa turcă, judecătorul a fost ucis de soția în vârstă de 43 de ani după ce a confruntat-o cu dovezi că nu el era tatăl băiatului.

Judecătorul a fost ucis de soția în vârstă de 43 de ani

Judecătorul a decis divorțul viitoarei soții

Cei doi au format o pereche în timp ce judecătorul Arslan se ocupa de dosarul de divorț al lui Hande.

Când ea i-a spus că este însărcinată și el este tată, el a crezut-o și s-au căsătorit imediat după finalizarea divorțului.

Dar adevărul a ieșit la iveală când a încercat să se înregistreze ca tată al băiatului, iar instanța a solicitat un test ADN, care a arătat că era probabil de 99,99% ca fostul soț al lui Hande să fie tatăl.

Anchetatorii cred că atunci când judecătorul a confruntat-o pe Hande, el a insistat să divorțeze și s-a declanșat o încăierare, potrivit presei locale.

Soția judecătorului s-a aruncat de la etaj

Soția judecătorului s-a sinucis

Femeia a smuls o tigaie cu ulei de gătit clocotit și a aruncat-o către soțul ei, înainte de a-l înjunghia în mod repetat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce și-a dat seama ce făcuse, femeia a sărit pe fereastra apartamentului de la etajul al treilea și mai târziu a murit la spital cu răni multiple.

Potrivit informațiilor din dosar, atunci când Hande a rămas însărcinată, ea și fostul soț au decis să păstreze secretul până la încheierea procesului. 

Ea i-ar fi spus judecătorului: „Am rămas însărcinată de la tine. Vom avea un copil”. Judecătorul i-ar fi răspuns: „Când cazul se va termina și decizia va fi finalizată, ne vom căsători”. El adăugase: „Este în regulă, nu te gândi la întreruperea sarcinii”.

Testul ADN a arătat ulterior că nu el era tatăl copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si