Close sidebar
Close sidebar

Un jurnalist a fost găsit mort în portbagajul unei maşini

Un jurnalist mexican, care scria despre poliţie în statul plin de violenţă Guerrero, a fost găsit mort în portbagajul unei maşini, având semne de tortură şi că a fost împuşcat, a informat poliţia marţi, conform Reuters.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Mexicul este una dintre cele mai periculoase ţări pentru jurnalişti, însă nu este clar dacă uciderea lui Rogelio Barragan are legătură cu munca sa.

    Citeste si: Marius Tucă aruncă bomba: Probele ADN recoltate din butoiul cu cenuşă sunt ale Alexandrei

    Barragan, director al unui site care informa despre sudul ţării, a fost găsit în statul Morelos. El a fost împuşcat de cel puţin două ori iar pe corpul său pot fi observate semne de tortură.

    Citeste si: Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce a acuzat stări de rău

    Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a promis că va reduce violenţele din ţară. Însă conform grupării Article XIX, şapte jurnalişti au fost ucişi de când Lopez Obrador şi-a început mandatul, în decembrie 2018.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI