Cat doua kilograme de pulpa de vita. Atat costa un kilogram de cirese in pietele din galati. Multi spun ca nici daca erau poleite cu aur nu ar fi costat atat. 60 de lei costa un kg de cirese de Grecia, iar cumparatorii nu s-au aratat prea interesati.

Or fi trufandale, insa nici cei mai mari pofticiosi nu s-au incumetat sa dea 60 de lei pentru un kg de cirese, iar fructele zemoase au ramas pe taraba.

Citeste si: VIDEO| Primavara aceasta vom manca fructe romanesti mai putine si mai scumpe

In schimb, in pietele din Dolj, caspunile de import sunt vandute mai ieftin decat cele romanesti, abia iesite de pe camp, spre disperarea producatorilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un kilogram de capsuni costa 20 de lei, pentru ca oamenii trebuie sa-si scoata investitia uriasa in plantatie.

Citeste si: Ai kilograme în plus? Slăbești rapid în doar câteva zile! Încearcă super dieta din această primăvară!

La cativa metri distanta, insa, capsunile de la alta taraba se vand cu 13 lei kilogramul. Comerciantii de aici ne spun ca sunt romanesti, dar nu aduc nicio dovada.

Luiza Draghici, producator: Suntem singurii care am scos capsunile pe piata, care au fost coapte.

Producatorii se tem ca pretul va scadea din cauza comerciantilor care vand fructe din import la jumatate de pret si ii pacalesc pe cumparatori ca sunt romanesti. Nici in supermarket nu le pot vinde, pentru ca ar trebui sa plateasca 200 de euro pe luna ca sa-si pastreze locul, suma pe care o considera prea mare in raport cu veniturile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si