Close sidebar
Close sidebar

Un lider european, o nouă vizită surpriză în Ucraina

Premierul britanic Boris Johnson a făcut vineri după-amiază o a doua vizită surpriză la Kiev pentru o întâlnire cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Diana Bostan,

Boris Johnson și Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul britanic Boris Johnson spune că va lucra împreună cu Ucraina pentru a „elibera cerealele ținute ostatice de Putin”.

Premierul britanic Boris Johnson a făcut vineri după-amiază o a doua vizită surpriză la Kiev

Volodimir Zelenski s-a arătat încântat de vizita premierului britanic.

 

„Multe zile din acest război au demonstrat că sprijinul Marii Britanii pentru Ucraina este ferm și hotărât. Mă bucur să-l văd din nou la Kiev pe marele prieten al țării noastre, Boris Johnson.

Citeste si: Viața civililor care au rămas în Mariupol s-a schimbat radical după ce a fost cucerit de ruși. "E mai rău decât în iad"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Aceasta este a doua vizită a lui Boris Johnson la Kiev de la începutul invaziei la scară largă a Rusiei în țara noastră. Avem o viziune comună asupra mișcării spre victoria Ucrainei. Sunt recunoscător pentru un sprijin puternic”, a spus Zelenski.

Cei doi au susținut o conferință de presă comună la Kiev

 

”Discuțiile de astăzi cu Boris Johnson au fost, ca de obicei, cât se poate de sincere și substanțiale.

Am vorbit despre necesitatea de a crește furnizarea de arme grele și sisteme de apărare aeriană, asistența economică, presiunea sancțiunilor asupra agresorului și despre garanții de securitate pentru statul nostru.

Citeste si: Reacția dură a rușilor după vizitele oficialilor europeni în capitala Ucrainei: „Mâncătorii de broaște, lebăr și spaghete adoră să viziteze Kievul. Fără folos”

Ne pregătim pentru reconstrucția Ucrainei după victoria noastră.

Nu avem nicio îndoială că vom învinge”, a spus Volodimir Zelenski.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI