Close sidebar
Close sidebar

Un mare fotbalist a fost gasit mort la 2 zile dupa ce implinise 35 de ani. Politistii spun ca s-a sinucis

Mare tragedie in lumea fotbalului! Juraj Halenar, golgeterul all-time al campoinatului Slovaciei, a fost gasit mort intr-un parc, la doua zile dupa ce a implinit 35 de ani.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotbalistul a fost gasit fara suflare intr-un parc din Bratislava, la doua zile dupa ce implinise 35 de ani. Sambata dupa-amiaza, politia a facut descoperirea socanta si l-a identificat pe Juraj Halenar, golgeterul all-time al campionatului Slovaciei.

Cu o zi in urma, familia marelui fotbalist anuntate la politie disparitia, iar vestea mortii lui Juraj Halenar i-a socat! Politia spune ca ar fi vorba despre o sinucidere si nu s-au facut publice detaliile de la locul unde a fost gasit sportivul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Juraj Halenar avea 125 de reusite, iar la cei 35 de ani, fotbalistul nu isi incheiase cariera. Era jucatorul formatiei din liga a treia, FK Iskra Borcice aunci cand s-a produs tragedia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI