Close sidebar
Close sidebar

Un marinar a fost înjunghiat în Portul Constanța

Un marinar a fost înjunghiat, în cursul zilei de duminică, 6 februarie. Incidentul a avut loc la bordul unei nave cu pavilion străin, aflată în rada Portului Constanța, informează presa locală.

Sorin Negru,

Marinar injunghiat în Portul Constanța. Victima a fost transportată la spital în stare conștientă, se precizează în comunicatul IPJ Constanța.  

[Sursa foto: Sindicatul ARSVOM]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victima are aproximativ 33 de ani și înjunghierea s-a produs în zona toracelui. Potrivit primelor informații, marinarul a fost adus la mal cu ajutorul salvatorilor din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), fiind apoi preluat de cadrele medicale și transportat la spital, scrie  Replicaonline.ro.

Citeste si: Un bărbat de 38 de ani din Constanța și-a ucis tatăl cu cuțitul, în incinta unei societăți comerciale

Potrivit presei locale, marinarul se afla pe o navă sub pavilion turc, iar agresorul este un alt membru al echipajului. Nava se afla în rada exterioară a Portului Constanţa.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Marinarul, transportat de urgență la spitalul județean din Cosntanța

[Sursa foto: Sindicatul ARSVOM]

Mesajul transmis de IPJ Constanța

În această seară, 6 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani, ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului.

Victima a fost transportată la spital în stare conștientă, se precizează în comunicatul IPJ Constanța. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale de la transporturi maritime, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luării măsurilor legale.

Citeste si: Bărbatul care a trăit 15 ani într-un bordei sub pământ a primit o rulotă. Care este singura dorință a bărbatului

„Astăzi 06.02.2022 nava Sar Artemis a fost solicitată de către MRCC Constanța să intervină în rada exterioară a portului Constanța la o navă pentru preluarea unei persoane de sex masculin ,ce prezenta mai multe plăgi (posibil prin înjunghiere).

Persoana a fost predată în siguranță și cu semne vitale către serviciul de ambulanță Constanța“- se arată într-un mesaj al sindicatului ARSVOM Constanța. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI