Close sidebar
Close sidebar

Un militar rus şi-a îngrozit soţia. Bărbatul i-a povestit ce face pe frontul din Ucraina: "Au plâns, m-au implorat să nu-i omor, i-am împușcat oricum”

Serviciu ucrainean de Securitate (SBU) a interceptat o altă convorbire între un soldat rus şi soția sa. Înregistrarea audio a fost publicată de jurnaliștii elvețieni Blick, dar autenticitatea acesteia nu a putut fi verificată din surse independente.

Alexandra Costea,

Un militar rus şi-a îngrozit soţia. Bărbatul i-a povestit ce face pe frontul din Ucraina: "Au plâns, m-au implorat să nu-i omor, i-am împușcat oricum”

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cele 80 de zile de când a început războiul din Ucraina,  soldații lui Vladimir Putin au comis numeroase atrocități pe frontul țării victime. Unele dintre ele au fost recunoscute chiar de ei în conversații cu prietenii sau familiile.

Despre o astfel de înregistrare este vorba și de această dată. Un militar rus și-a sunat soția și i-a povestit cum este obligat să ucidă și să execute oameni în Ucraina. Femeia l-a ascultat terifiată, apoi s-a întrebat cum mai pot ei forma o familie având în vedere ce acte comite bărbatul său în teatrul de operațiuni.

Citește si: Ministrul rus de externe: „Occidentul a declarat un 'război hibrid total' împotriva Rusiei”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform publicației  Ukrainska Pravda, soldatul rus în cauză a fost identificat ca fiind Dmitri Ivanov, în vârstă de 27 de ani, absolvent al Școlii Superioare de Comandă a tancurilor din Kazan. Cel mai probabil avea o funcție de comandă și a operat în regiunea Herson.

În discuția cu soția sa Nastia, Dmitri se laudă că poate ucide mai mulți oameni dintr-un singur foc, referindu-se evident la "un foc" tras cu tunul tancului, dar și cum  "trage în civili, îi ucide sau le rupe genunchii". "Dacă erau civili, i-am împins în șanț. I-am împușcat pe toți în cap, i-am ucis. Au plâns, m-au implorat să nu-i omor, i-am împușcat oricum. Să nu crezi că sunt băiat bun.

Sunt așa cum sunt, mă voi întoarce și voi rămâne așa cum sunt", îi mai povestește militarul soției sale.

O parte a convorbirii celor doi

Vă atenționăm! Urmează detalii care vă pot afecta emoțional:

 

  • Soldat:  Nastia, soarele meu, bineînțeles că mă lupt, ce crezi de fapt?… Pot împușca sute de oameni deodată. Ce, chiar nu mă crezi?
  • Nastia:  Cum putem continua să trăim împreună?
  • Soldat:  Pot ucide pe oricine.
    Doar trag în cap, nu mi-e frică.
  • Nastia:  Ești mândru de asta acum?
  • Soldat:  Nu, Nastia, nu sunt mândru. Doar că nu-mi pasă! Mă voi întoarce acasă sănătos și voi crește fiul nostru așa cum trebuie să fie, așa cum vreau eu să fie

Citește si: Un oligarh rus a fost înregistrat când declara că își dorește moartea lui Vladimir Putin. Boala de care ar suferi liderul de la Kremlin

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI