Pilotul de elicopter Bret Hutchings a găsit un mare monolit metalic în timp ce îi ajuta pe administratorii unei regiuni izolate din Utah să numere oile sălbatice. În scene care amintesc de filmul lui Stanley Kubicks "2001: O odiseea spațială", monolitul a fost filmat singur în peisajul sterp al deșertului.

Pilotul elicopterului a declarat pentru canalul local de știri KSLTV: „Acesta a fost cel mai ciudat lucru pe care l-am întâlnit în toți anii de zbor".

Bret Hutchings a spus că s-a întâmplat să zboare direct deasupra monolitului, altfel nu l-ar fi văzut niciodată din cauza locului ascuns.

„Unul dintre biologi este cel care a văzut ceva ciudat și s-a întâmplat să zburăm chiar direct deasupra ei", a precizat americanul. Aspectul ciudat al monolitului poate fi văzut mai jos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Obiect de origine extraterestră?

Primul lucru care le-a venit în mintea celor care l-au văzut a fost că e un obiect de origine extraterestră. Pilotul elicopterului are o explicație mai simplă, potrivit Yahoo News.

El a spus că i se pare că monolitul din Utah este opera unui artist new age. „Presupun că este un artist new wave sau ceva sau cineva care a fost un mare fan al filmului Odiseea spațială”, a spus americanul.

Imagine din filmul lui Stanley Kubrick, Odiseea spațială 2001


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si