Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, au intervenit, sâmbătă, pe DN 65, la intrarea în comuna Găneasa, la un accident rutier grav.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, în care se aflau şase persoane.

Citeste si: Cod galben de furtuni în cinci judeţe, în următoarea oră! Meteorologii anunţă precipitaţii, descărcări electrice şi rafale de vânt

Citeste si: O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o bară căzută dintr-un TIR! Bara a străpuns parbrizul maşinii în care femeia se afla cu soţul său. FOTO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Motivul INCREDIBIL pentru care Anamaria Prodan NU va divorţa niciodată de Reghe! Te trec fiorii când auzi aşa ceva! Are legătură cu tatăl ei decedat!

”La sosirea echipajelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş şi un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiţi încarceraţi, în stare de inconştienţă.

Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie”, a transmis ISU Olt.

În urma accidentului au fost rănite în total, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani. Cei cinci pacienţi, toţi de sex masculin, au fost transportaţi, politraumatizati prin accident rutier, la UPU Slatina.

”Bărbatul în vârstă de 23 de ani şi minorul de aproximativ 15 ani, prezentau răni grave şi stare comatoasă.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat”, a mai transmis ISU Olt.

La rândul lor, poliţiştii au transmis că se fac cecetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si