O persoană a decedat potrivit guvernatorului regional. De

asemenea, portul dunărean Ismail a devenit o rută principală de export pentru cerealele ucrainene, în urma retragerii Rusiei din acordul mediat de ONU și Turcia.

Un nou atac cu drone a avut loc asupra portului Izmail de pe Dunăre. O persoană a decedat în urma atacului

Un nou atac cu drone a avut loc asupra portului Izmail de pe Dunăre. O persoană a decedat în urma atacului

[Sursa foto: Twitter Sprinter]

Ce a declarat Ministerul Apărării?

De asemenea, recent au apărut bucăți care par să provină dintr-o dronă militară de atac, folosită de ruși pentru a lovi porturile ucrainene de la Dunăre. 

Ministerul Apărării a făcut anunțul, precizând că nu au fost găsite urmele unei explozii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citește și: Localnicii și turiștii din Delta Dunării sunt îngroziți, după atacul rușilor de la graniță: „Se aude iarăși! Ține-te bine!”

Forţele navale romane au identificat resturile între Ceatalchioi şi Plauru, la 70-80 de metri de apă, într-o zonă cu vegetaţie abundentă.

NATO și-a exprimat solidaritatea puternică cu România

NATO și-a exprimat solidaritatea cu România, după ce fragmente dintr-o dronă rusească au fost descoperite pe teritoriul țării noastre. Alianța urmărește cu atenție ce se întâmplă în Rusia.

„Autorităţile române au confirmat că resturi, posibil de la o dronă, au fost găsite pe teritoriul României, în apropierea graniţei cu Ucraina.

Autorităţile române investighează incidentul. România a informat aliaţii NATO despre acest incident în cadrul reuniunii de astăzi a Consiliului Nord-Atlantic, iar aliaţii şi-au exprimat o puternică solidaritate cu România”, a spus purtătorul de cuvânt al NATO, Dylan White, potrivit News.

„Începând de anul trecut, ca răspuns la războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, NATO şi-a sporit semnificativ prezenţa în regiunea Mării Negre. Continuăm să monitorizăm îndeaproape situaţia şi rămânem în contact strâns cu aliatul nostru, România", transmite NATO în finalul declaraţiei.

Citește și: NATO și-a exprimat solidaritatea puternică cu România, după ce bucăți dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul țării: „Alianța urmărește foarte atent ce se întâmplă în Rusia”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si