Close sidebar
Close sidebar

Un nou cuplu de la Puterea Dragostei și-a făcut apariția în mediul online. Fanii emisiunii nu au vrut să creadă inițial

În mediul online au apărut poze din aceeași cameră de hotel cu doi dintre foștii concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi s-au dat de gol și au făcut publice imaginile pe internet. Fanii au rămas șocați când au văzut despre cine este vorba.

Andreea Bolocan,

Un nou cuplu s-a format la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe Instagram au apărut recent două fotografii cu Pop Codruț, finalistul sezonului cu numărul 3 al emisiunii Puterea Dragostei și Antonia Ionescu, fostă concurentă din sezonul 4 al show-ului matrimonial.

Codruț are o nouă cucerire

Conform paginii de Instagram @viperele___vesele, Codruț și Antonia ar forma o frumoasă poveste de dragoste, iar aceștia, pe data de 6 noiembrie 2021, ar fi petrecut clipe de neuitat în aceeași cameră de hotel.

S-a format un nou cuplu la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

”Având în vedere faptul că Antonia Ionescu și-a cerut eliminarea din casa Puterea Dragostei în gala din data de 14.11.2021,

invocând probleme personale importante de rezolvat, se pare că cea mai arzătoare problemă a constituit-o Codruț Pop, fostul iubit al Alexandrei, câștigătoarea sezonului 3. Le dorim să se bucure de dragostea lor până la adânci bătrâneți!”, scrie pagina de Instagram @viperele___vesele.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Codruț s-a mai afișat în trecut alături de o altă femeie

În urmă cu doar o lună de zile, fostul concurent din casa Puterea Dragostei părea că a dat-o uitării pe Alexandra, deoarece acesta s-a pozat extrem de apropriat alături de o brunetă atrăgătoare.

La o distanță extrem de scurtă după ce fosta lui iubită a postat o poză pe Instagram cu un băiat, acesta a postat și el o poză alături de o brunetă pe nume Claudia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chiar câștigătoarea sezonului trei spunea, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate că fostul ei iubit a ieșit imediat în club, după ce s-a despărțit de ea.

De altfel, Alexandra amintea de o altă tânără cu care acesta s-ar fi afișat. Iată că posibila imagine a fost postată chiar de Codruț, pe contul lui de Instagram.

Codruț și Alexandra au format în trecut un cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

”Nu am ieșit să mă distrez! Am ieșit pentru că am treabă! Eu cred că ar trebui să îți vezi de treaba ta. Eu de când am venit în România și de când s-a terminat Puterea dragostei am ieșit o singură dată în club și asta a fost cu Codruț.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu am mai ieșit de atunci, mi-am văzut de treaba mea(...) Dacă eu mă pozez cu un băiat spuneți că mi-am făcut relație, că l-am trădat pe Codruț.

Lumea vorbește mult. Că el s-a dus în club cu alta la câteva ore după ce ne-am despărțit, asta nu mai vedeți ”, spunea în urmă cu ceva vreme Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 de la Puterea Dragostei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI