Close sidebar
Close sidebar

Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Declarații neașteptate venite din partea Iasminei Halas la adresa unui băiat

O declarație de dragoste neașteptată a venit din partea Iasminei Halas, concurentă în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Cărui băiat i-a declarat aceasta sentimentele sale de iubire?

Andreea Bolocan,

Iasmina Halas, declarație de dragoste

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultima perioadă Iasmina Halas s-a apropriat foarte mult de Mihai Florea, așa că tânăra blondină nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut acestuia o declarație de dragoste.

Astfel, Iasmina le-a dat de înțeles fanilor săi de pe Instagram că între ea și Mihai există o legătură care este mai presus de prietenie. Tânăra a postat o fotografie cu subînțeles pe Instagram, iar presupusul ei partener a distribuit-o, la rândul său, pe profilul lui.

„Just stay here (n.r. Doar stai aici)”, este mesajul postat de Iasmina Halas pe InstaStory, pe fundalul a două persoane care se țin de mână.

Postarea făcută de Iasmina pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei ar putea forma noul cuplu al acestui sezon. Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați, iar tânăra i-a făcut o declarație bărbatului.

Legătură puternică între Iasmina și Mihai

Între cei doi s-a format o legătură puternică, așa cum au putut observa și fanii emisiunii. De altfel, Iasmina și Mihai par să se înțeleagă bine și în spatele camerelor de filmat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Inițial, Mihai și-a încercat norocul cu Adriana, însă lucrurile nu au mers atât de bine. Cei au renunțat la o posibilă relație de dragoste.

Se pare că un nou cuplu se formează în cel mai nou sezon Puterea Dragostei. Iasmina Halas și Mihai Florea au comunicat tot mai des în ultima vreme și nu doar în fața telespectatorilor.

Citeste si: Cine este, de fapt, Claudiu Ionuț de la „Puterea Dragostei”?? Imagini inedite

Pentru ce a venit Iasmina în cadrul emisiunii Puterea Dragostei

Iasmina Halas a declarat faptul că ea a venit la Puterea Dragostei pentru a se vindeca după povestea de dragoste eșuată cu un sportiv din Timișoara. Aceasta are de gând să meargă mai departe și este sigură că show-ul matrimonial de la Kanal D o va ajuta.

„Am ieșit dintr-o relație și vreau să trec peste aici, pentru că acasă nu aveam nicio sanșă”, a declarat aceasta în cadrul show-ului difuzat la Kanal D.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mai sunt împreună Aya și Andrei de la „Puterea Dragostei”?! Ce se întâmplă cu cei doi

Mihai Florea

[Sursa foto: Instagram]

Mihai Florea este celebru în emisiune, dar și pe TikTok

Se pare că Mihai Florea este destul de celebru pe platforma TikTok, unde a primit peste un milion de aprecieri din partea celor care îl urmăresc. Pe de altă parte, tânărul nu este apreciat doar în mediul online, ci și în Casa Dragostei, acolo unde concurentele l-au observat imediat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI