Close sidebar
Close sidebar

Un nou drog face ravagii în rândul tinerilor din România! Consumatorii se transformă total şi pot deveni extrem de agresivi!

Specialiştii susţin că aceste droguri seamănă cu „spice”, căruia i se mai spune, pe site-urile de specialitate, şi „zombie” şi care a făcut prăpăd în Europa şi America de Nord. În România, drogul, care este un fel de marijuana sintetică, a ajuns abia anul acesta.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Spre deosebire de marijuana, acest drog produce paranoia şi efecte psihotice. Efectele sale asupra creierului sunt devastatoare.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prabuşiţi pe străzile mai multor oraşe sub influenţa drogului “Zombie”. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Imaginile surprinse cu mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prabuşiţi pe trotuare şi prin parcuri, tineri despre care presa relateaza că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital, au făcut inconjurul internetului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI