Ege este în alertă atunci când Ragîp amenință viața lui Melis și în cele din urmă reușește să o elibereze pe logodnica sa din mâinile agresorului.

Ragîp nu se lasă și, în cele din urmă o găsește, pe holurile spitalului, pe Zeynep, iar dramele continuă să se succeadă cu repeziciune în viața încercatei fete.

Ce se întâmplă cu Feraye?

Feraye este la un pas de a-și părăși soțul, convinsă fiind că acesta încă o iubește pe Gonul.

Numai Naciye reușește să îi mai tempereze furia soției lui Bulent, pentru situația în care se află, însă nu pentru mult timp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kuzey nu reușește să o determine pe Hulya să renunțe la Alper și mai mult, când aceasta vede că toți cei din jurul său se opun relației sale cu tânărul care i-a furat inima, devine și mai înverșunată în a-și atinge scopul.

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Dramă totală pentru Hulya

Un nou episod din serialul ,,Dragoste și speranță”, de la 18:45

Ce condiție va avea Alper pentru a “renunța” la Hulya și, dacă va reuși Zeynep să scape din mâinile agresorului său, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul “ Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si