Handan și mama sa se tem ca adevărul despre uneltirile împotriva lui Elif și a familiei acestei, să nu iasă la iveală, însă Suat face totul pentru a preîntâmpina acest lucru. 

Citește și: Serialul ”Dragoste și speranță”, episodul de luni, 13 noiembrie. Ce se întâmplă cu Zeynep

Se apropie procesul în care urmează a fi judecată Muruvvet iar Elif încearcă disperată să îl găsească pe Kubilay, singurul care îi poate salva mama din închisoare, dacă va spune adevărul despre aranjamentul făcut de Suat, însă barbatul stă ascuns, de teamă ca fiica lui să

nu pățească ceva rău...

După ce a remarcat apropierea lui Ege de Melis, Zeynep regretă că nu a acceptat cererea în căsătorie a tânărului de care este îndrăgostită. Zeynep simte că nu mai are nicio șansă în relația cu Ege și suferă cumplit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Va reuși Kuzey să îl găsească pe Kubilay, pentru a afla ce ascunde, cu atâta strașnicie, viitorul său socru?

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 

Ce s-a întâmplat în cel mai recent episod al serialului 

Luni, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, am regăsit-o pe Zeynep care se confruntă cu un comportament neobișnuit al lui Ege, în ceea ce o privește.

Zeynep a trebuit să facă față unei situații necunoscute pâna acum, anume comportamentul ”rece” de care dă dovadă Ege, atunci când tânăra vrea să-i vorbească.

Mai mult, Zeynep s-a văzut nevoită să justifice o situație stânjenitoare, atunci când Bulent va veni să îi ofere ajutorul tinerei fete, și va da, nas în nas cu Arda.

Bulent, care nu știe că cei doi tineri locuiesc împreună, va avea parte de un șoc în ceea ce privește comportamentul lui Zyenep.

Naciye a observat un lucru suspect la Suat Calișkan și a trebuit să afle, neapărat, ce ascunde bărbatul. Naciye, care de mai multă vreme are banuiala că Elif a fost calomniată de către familia lui Handan, este dispusă să facă totul pentru a afla ce ascunde familia Calișkan. Naciye nu vrea să riște viitorul fiului său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si