În această seară, fanii îndrăgitului serial “Melek” își vor revedea eroina preferată pusă într-o nouă situație incertă, care îi poate schimba viața, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Melek este extrem de fericită pentru că ea și Halil, în curând, vor avea un cămin adevărat, numai al lor, unde vor putea trăi fericiți alături de toți cei dragi.

Citește și: Episod nou din serialul „Melek”, miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D. Detalii în avans: Alpay nu-i da pace lui Halil, iar el este tot mai îngrijorat

Pe Halil însă îl mustra conștiința pentru că s-au nedreptățit, pe el și Melek, ascunzând anumite lucruri. Halil decide că trebuie să îi spună tot adevărul femeii iubite.

Un nou episod la Kanal D din serialul “Melek”

Un nou episod la Kanal D din serialul “Melek”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alpay va avea parte de un șoc atunci când Cumali va veni sa onoreze “înțelegerea” fiului său cu fostul sot al lui Melek. Pentru Cumali, nimic nu este mai important decât fericirea familiei sale iar această decizie radicală șochează pe toată lumea.

Ce se va întâmpla atunci când Halil află ce gest uluitor a făcut tatăl său, pentru ca familiile Șirhan și Karadag să fie fericite, și cum va reacționa Melek când va afla că visul ei, alături de bărbatul iubit, devine realitate, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la

Kanal D. 

Un nou episod din serialul  “Melek”, joi 19 octombrie.

Un nou episod din serialul “Melek”, joi 19 octombrie.

Situație complicată pentru Cumali și fiul său

În episodul de ieri seară, din serialul “Melek” difuzat la Kanal D, l-am văzut pe Halil tot mai îngrijorat pentru situația dificilă pe care trebuie să o rezolve cu Alpay.

Cumali a remarcat cum fiul său este supărat, de ceva vreme, și a crezut că Melek s-a răzgândit din nou în privința căsătoriei cu acesta.

Citește și: Defne și Omer, vis împlinit! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din serialul “Melek”

Melek nu înțelege nici ea ce se petrece cu Halil și încearcă să afle adevărul. Pe de altă parte, Melek și Halil sunt foarte fericiți pentru că teribilă boală a femeii a început să regreseze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si