Omer este convins că fostul soț al lui Kîvîlcîm va respecta înțelegerea făcută și așteaptă cu nerăbdare ca acesta să înapoieze familiei Unal împuternicirea primită de la Leman. Și, ca să se asigure că lucrurile merg în direcția dorită, Omer apelează la Vedat pentru a urmări îndeaproape acțiunile lui Kayhan.

Citește și: Ege vrea răzbunare

Nursema o avertizează pe mama sa că Nilay greșește în colaborarea cu Merve, pe care o consideră o femeie care profită de pe urma averii familiei Unal.

Pe de altă parte, redevenind o femeie singură, Nursema își dorește, cu ardoare, să-și unească destinul cu Umut, însă cei din jurul acestora sunt sceptici în realizarea acestei uniuni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Relația dintre Kîvîlcîm și Omer continuă să fie „distantă”, însă evenimentele dintre cei doi îndrăgostiți vor urma un curs fabulos, contrar așteptărilor celor din jur.

Între Doga și Fatih există o armonie la care nimeni nu se aștepta, dar totul se schimbă atunci când în casa familiei Unal își va face apariția Aylin, amanta bărbatului.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si