Numele lui Cesare (interpretat de Mark Ryder) răsună în Cetatea Eternă, odată cu triumful tânărului în confruntarea cu Savonarola (Iain Glen). Curajosul Cesare este aplaudat la scară largă și însuși Sfinția Sa, Papa (John Doman) îl primește pe fiul său cu brațele deschise.

Citește și: “Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

Întâmpinarea de care are parte Cesare îi aduce mare satisfacție acestuia și toată lumea îl laudă pentru că i-a scăpat de cel care era considerat dușmanul Romei, Savonarola.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

borgia

Familia Borgia

Citește și: Astăzi, de la ora 16:30, în „Instinct de mamă”, la Kanal D2, Yeliz, „război total” împotriva lui Hicran

Cesare continuă să respingă dorința tatălui sau de a deveni vicecancelar și nu vrea să facă parte din Colegiul Cardinalilor. Tânărul, care îl consideră pe Goffredo (Adam Misik), fratele său, un nimeni, se vede a fi singurul potrivit pentru a uni Italia, pentru totdeauna, de numele Borgia, așa cum își dorește tatăl sau.

borgia

Familia Borgia

Nu ratați astăzi, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “ Familia Borgia”, numai la Kanal D2.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si