Producția filmului biografic „Michael” va începe în acest an și va fi regizat de Antoine Fuqua și produs de Graham King. Cei doi susțin că Jaafar Jackson, în vârstă de 26 de ani, are o abilitate naturală în a-l imita pe unchiul său și a-i da viață.

"A fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol", a apreciat King într-un comunicat de presă, menționând că  "abia așteaptă ca lumea să îl vadă pe marele ecran în rolul lui Michael Jackson".

Citește și: Annie Wersching a murit. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020

Studioul de producție nu a abordat în mod direct unul dintre cele mai controversate aspecte ale poveștii lui Michael Jackson, fiind vorba de procesul său pentru acuzații de abuz sexual asupra copiilor în 2005 și acuzațiile suplimentare împotriva cântărețului de muzică pop prezentate în documentarul din anul 2019, "Leaving Neverland".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În anul 2005, regele muzicii pop a fost achitat de un juriu din California în cazul de abuz sexual în care a fost implicat un băiat în vârtă de doar 13 ani. Documentarul apărut în anul 2019 a urmărit relatările lui Wade Robson și James Safechuck, care au susținut că s-au împrietenit cu Jackson și au fost abuzați de acesta de la vârsta de 7, respectiv 10 ani, totul avînd loc la începutul anilor 1990.

Cine este Jaafar Jackson, nepotul regelui muzicii pop

Jaafar Jackson este fiul fratelui mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, care este și cântăreț și producător.

„Jaafar îl întruchipează pe fiul meu. Este atât de minunat să-l văd ducând mai departe moștenirea artistică a familiei Jakson”, a declarat mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, pentru jurnaliștii de la The Hollywood Reporter.

Citește și: A murit Lance Kerwin, fostul copil-minune al cinematografiei

Nepotul megastarului muzicii pop este pasionat de muzică și dans, fiind cuprins de acestea încă de pe vremea când avea doar 12 ani. În anul 2019, acesta și-a lansta primul single, intitulat "Got Me Singing".

"Sunt foarte onorat să pot da viaţă poveştii unchiului meu Michael. Tuturor fanilor din întreaga lume, le spun că ne vedem curând", a transmis Jaafar Jackson pe Twitter.

Michael Jackson este unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă

Michael Jackson s-a bucurat de faimă încă din copilărie, făcând parte din grupul pop al familiei sale, Jackson 5. Acesta a urmat o carieră solo care l-a transformat într-unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă înainte de a muri în anul 2009, la vârsta de 50 de ani.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: Sylvester Stallone arată la fel de bine ca atunci când juca rolul lui Rambo. Cum a fost surprins de paparazzi

Printre hiturile sale se numără albumul "Thriller" din anul 1982, care conținea melodia care dă titlul albumului, precum și "Billie Jean".

Citește și: VIDEO- Alec Baldwin, acuzat de omor involuntar. Ce spune un procuror New Mexico


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si