Close sidebar
Close sidebar

Un nou incendiu a izbucnit astazi in Parcul Vacaresti din Capitala

Un incendiu a izbucnit, marti, in Parcul Natural Vacaresti din Capitala, scrie pe pagina de Facebook, organizatia care militeaza pentru salvarea acestui loc.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Organele de interventie au fost alertate prin serviciul 112. Incepem sa credem ca cineva provoaca cu intentie aceste incendii! Facem apel catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor- Romania sa grabeasca lansarea procedurii de administrare a parcului. Cu cat zona va fi mai repede supravegheata si administrata, cu atat astfel de evenimente regretabile vor fi prevenite si controlate", se arata in anuntul de pe Facebook, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Un alt incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza in Delta Vacaresti din Capitala, flacarile cuprinzand 2.000 de metri de vegetatie uscata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI