Un nou-nascut a fost descoperit intr-un cos de gunoi dintr-o toaleta a Aeroportului International Schwechat din Austria. Mama acestuia, o nigerianca in varsta de 27 de ani a fost descoperita imediat datorita faptului ca era plina de sange. Femeia astepta sa urce la bordul aeronavei care ajungea la Washington si le-a spus politistilor ca si-a aruncat copilul imediat dupa ce l-a nascut pentru a nu pierde zborul.
Ea le-a mai spus anchetatorilor ca a crezut ca micutul s-a nascut mort. Medicii au declarat ca acesta traia la nastere si a murit in spital.
Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie judecata. Potrivit Codului Penal Austriac, ea risca o pedeapsa cu inchisoara de pana la 5 ani daca va fi gasita vinovata, relateaza Metro.

Un nou-nascut a fost descoperit intr-un cos de gunoi dintr-o toaleta a Aeroportului International Schwechat din Austria. Mama acestuia, o nigerianca in varsta de 27 de ani a fost descoperita imediat datorita faptului ca era plina de sange.

Femeia astepta sa urce la bordul aeronavei care ajungea la Washington si le-a spus politistilor ca "si-a aruncat copilul imediat dupa ce l-a nascut pentru a nu pierde zborul" . Ea le-a mai spus anchetatorilor ca micutul s-a nascut mort si din aceasta cauza l-a aruncat la cosul de gunoi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii au declarat ca acesta traia la nastere si a murit in spital. Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie judecata. Potrivit Codului Penal Austriac, ea risca o pedeapsa cu inchisoara de pana la 5 ani daca va fi gasita vinovata, relateaza Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si